Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62077
Назва: Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки
Автори: Григоренко, О. В.
Байбєрова, С. С.
Антонова, Г. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Григоренко О. В., Байбєрова С. С., Антонова Г. В. Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 241-242.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62077
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-241-242.pdf107.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.