Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62077
Title: | Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки |
Authors: | Григоренко, О. В. Байбєрова, С. С. Антонова, Г. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Григоренко О. В., Байбєрова С. С., Антонова Г. В. Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 241-242. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62077 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-241-242.pdf | 107.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.