Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, О. В.-
dc.contributor.authorБайбєрова, С. С.-
dc.contributor.authorАнтонова, Г. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:16:41Z-
dc.date.available2025-01-28T12:16:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГригоренко О. В., Байбєрова С. С., Антонова Г. В. Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 241-242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62077-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-241-242.pdf107.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.