Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62077
Title: Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки
Authors: Григоренко, О. В.
Байбєрова, С. С.
Антонова, Г. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Григоренко О. В., Байбєрова С. С., Антонова Г. В. Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 241-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62077
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-241-242.pdf107.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.