Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61832
Название: Дослідження водопоглинання фабрикатів яловичих черев, оброблених харчовими кислотами
Авторы: Онищенко, А. В.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Онищенко А. В. Дослідження водопоглинання фабрикатів яловичих черев, оброблених харчовими кислотами. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61832
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_73-73.pdf134.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.