Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61832
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorОнищенко, А. В.-
dc.date.accessioned2025-01-24T09:42:52Z-
dc.date.available2025-01-24T09:42:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОнищенко А. В. Дослідження водопоглинання фабрикатів яловичих черев, оброблених харчовими кислотами. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61832-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження водопоглинання фабрикатів яловичих черев, оброблених харчовими кислотамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_73-73.pdf134.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.