Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005
Title: | Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ |
Authors: | Хворостян, І. В. Шайко, В. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Халайджі, С. В. Васильєв, В. П. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Хворостян І. В., Шайко В. Д. Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. : С.В. Халайджі, В.П. Васильєв. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-128.pdf | 134.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.