Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005
Title: Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ
Authors: Хворостян, І. В.
Шайко, В. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Халайджі, С. В.
Васильєв, В. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хворостян І. В., Шайко В. Д. Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. : С.В. Халайджі, В.П. Васильєв. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-128.pdf134.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.