Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Халайджі, С. В. | - |
dc.contributor.advisor | Васильєв, В. П. | - |
dc.contributor.author | Хворостян, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шайко, В. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T14:38:38Z | - |
dc.date.available | 2024-12-13T14:38:38Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Хворостян І. В., Шайко В. Д. Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. : С.В. Халайджі, В.П. Васильєв. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-128.pdf | 134.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.