Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5986
Назва: | ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки |
Автори: | Дьяков, О. Г. Крайнюк, Л. М. Набоков, І. В. Торяник, О. І. |
Ключові слова: | культивовані гриби;теплова обробка;ЯМР-дослідження |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості
вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. The heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_52.pdf | 338.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.