Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5986
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Набоков, І. В. | - |
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-29T13:32:40Z | - |
dc.date.available | 2022-08-29T13:32:40Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | культивовані гриби | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | ЯМР-дослідження | uk_UA |
dc.title | ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_52.pdf | 338.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.