Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59500
Назва: Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Шевченко, Н. Е.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Шевченко Н. Е. Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 178-180.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59500
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-180.pdf143.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.