Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаціпура, Т. С.-
dc.contributor.authorШевченко, Н. Е.-
dc.date.accessioned2024-12-02T10:15:46Z-
dc.date.available2024-12-02T10:15:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Шевченко Н. Е. Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 178-180.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59500-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleДослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-180.pdf143.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.