Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59500
Название: Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Шевченко, Н. Е.
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Шевченко Н. Е. Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 178-180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59500
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-180.pdf143.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.