Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59277
Назва: Перспективы использования муки из семян тыквы в составе мучных кондитерских изделий
Автори: Мячикова, Н. И.
Биньковская, О. В.
Мовчан, И. Г.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мячикова Н. И., Биньковская О. В., Мовчан И. Г. Перспективы использования муки из семян тыквы в составе мучных кондитерских изделий. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 55-56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59277
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-56.pdf107.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.