Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59277
Title: Перспективы использования муки из семян тыквы в составе мучных кондитерских изделий
Authors: Мячикова, Н. И.
Биньковская, О. В.
Мовчан, И. Г.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мячикова Н. И., Биньковская О. В., Мовчан И. Г. Перспективы использования муки из семян тыквы в составе мучных кондитерских изделий. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59277
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-56.pdf107.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.