Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5908
Название: Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок
Авторы: Шубіна, Л. Ю.
Доманова, О. В.
Непочатих, Т. А.
Ключевые слова: натуральні ковбасні оболонки;бар’єрні властивості
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 263-268.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей.
The main trends in usage of miscellaneous kinds of casings are considered. The capability of version of natural envelopes for the purpose rises of their barrier properties is reasonable.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5908
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_44.pdf162.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.