Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5908
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Л. Ю. | - |
dc.contributor.author | Доманова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Непочатих, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T13:38:06Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T13:38:06Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 263-268. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5908 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main trends in usage of miscellaneous kinds of casings are considered. The capability of version of natural envelopes for the purpose rises of their barrier properties is reasonable. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | натуральні ковбасні оболонки | uk_UA |
dc.subject | бар’єрні властивості | uk_UA |
dc.title | Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_44.pdf | 162.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.