Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.contributor.authorДоманова, О. В.-
dc.contributor.authorНепочатих, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-28T13:38:06Z-
dc.date.available2022-08-28T13:38:06Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 263-268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5908-
dc.description.abstractРозглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей.uk_UA
dc.description.abstractThe main trends in usage of miscellaneous kinds of casings are considered. The capability of version of natural envelopes for the purpose rises of their barrier properties is reasonable.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнатуральні ковбасні оболонкиuk_UA
dc.subjectбар’єрні властивостіuk_UA
dc.titleОб’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_44.pdf162.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.