Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5908
Назва: Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок
Автори: Шубіна, Л. Ю.
Доманова, О. В.
Непочатих, Т. А.
Ключові слова: натуральні ковбасні оболонки;бар’єрні властивості
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 263-268.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей.
The main trends in usage of miscellaneous kinds of casings are considered. The capability of version of natural envelopes for the purpose rises of their barrier properties is reasonable.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5908
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_44.pdf162.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.