Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58603
Название: | Спосіб виробництва купажованої плодоягідної пасти високого ступеня готовності |
Авторы: | Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович |
Дата публикации: | 5-апр-2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва купажованої плодоягідної пасти високого ступеня готовності: пат. 152747 Україна: МПК (2023.01) A23L 3/00 A23L 21/10 (2016.01). № u 2022 03578. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 26.09.2022; опубл. 05.04.2023, Бюл.№ 14. 6 с. |
Серия/номер: | 11;152747 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва купажованої плодоягідної пасти високого ступеня готовності включає попередню обробку вихідних компонентів, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Здійснюють окреме щадне бланшування плодоягідної сировини з початковим витримуванням зізіфусу у 9-10 % розчині NaCl з додаванням 1 % лимонної кислоти при температурі 20-25 °C протягом 30-35 хв., після бланшують парою при температурі 100-102 °C протягом 5 хв., чорницю бланшують у воді при температурі 85-87 °C протягом 3 хв., отримане з сировини пюре концентрують при температурі 50-55 °C протягом 1,65-1,75 хв. до вмісту сухих речовин 35-40 %, а компоненти беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5; зізіфус - 30±2,5; чорниця - 10±2,5 (на 100 г купажованої плодоягідної пасти). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58603 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
152747_DBTU.pdf | 165.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.