Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хлібаФалендиш, Н. О.; Казмірчук, О. А.
2012Влияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделийСамуйленко, Т. Д.; Гуринова, Т. А.
2012Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б.
2012Исследование влияния процесса бланширования на качество хрустящего картофеляПрохорцова, Т. В.
2012Перспективи використання кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2012Збереженість каротиноїдів у макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2012Хліб на основі зернової сумішіМакарова, О. В.; Іванова, Г. С.
2012Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениціЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.
2012Синбиотики в технологии помадных конфетКоркач, А. В.
2012Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготуванняКожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.
2012Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратівКовбаса, В. М.; Зінченко, І. М.; Терлецька, В. А.; Білоцький, В. В.
2012Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюреКирпіченкова, О. М.; Оболкіна, В. І.
2012Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначенняКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2012Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білкуКамбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Павлюк, О. В.; Олійник, А. І.
2012Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівКаліновська, Т. В.; Оболкіна, В. І.; Волощук, Г. І.
2012Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологиДробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Лисейко, К. В.
2012Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінностіАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2012Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагріванняДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В.
2012Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 98