Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба | Фалендиш, Н. О.; Казмірчук, О. А. |
2012 | Влияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделий | Самуйленко, Т. Д.; Гуринова, Т. А. |
2012 | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б. |
2012 | Исследование влияния процесса бланширования на качество хрустящего картофеля | Прохорцова, Т. В. |
2012 | Перспективи використання кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2012 | Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах | Набоков, Д. О.; Гревцева, Н. В. |
2012 | Хліб на основі зернової суміші | Макарова, О. В.; Іванова, Г. С. |
2012 | Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2012 | Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І. |
2012 | Синбиотики в технологии помадных конфет | Коркач, А. В. |
2012 | Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготування | Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П. |
2012 | Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів | Ковбаса, В. М.; Зінченко, І. М.; Терлецька, В. А.; Білоцький, В. В. |
2012 | Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре | Кирпіченкова, О. М.; Оболкіна, В. І. |
2012 | Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення | Касабова, К. Р.; Самохвалова, О. В. |
2012 | Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку | Камбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Павлюк, О. В.; Олійник, А. І. |
2012 | Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів | Каліновська, Т. В.; Оболкіна, В. І.; Волощук, Г. І. |
2012 | Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи | Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Лисейко, К. В. |
2012 | Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності | Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф. |
2012 | Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання | Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В. |
2012 | Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 98