Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Нові види натурального морозива для оздоровчого харчування з використанням міксів наноструктурованих плодово-овочевих наповнювачівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.
2012Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2012Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Максимова, Н. П.
2012Нанотехнології плодово-ягідних соків з високим вмістом бар з використанням як інновації заморожених наноструктурованих пюре – міксівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2012Нанотехнології добавок-наповнювачів із хлорофілвмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілуПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.
2012Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дієюПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М.
2012Інновації в технології зберігання та переробки плодоовочевої сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М.
2012Інноваційні технології дрібнодисперсних каротиноїдних добавокПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2012Вивчення якості грибів шампіньйонів при низькотемпературному подрібненніПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.
2012Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового бурякаЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2012Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2012Нове покоління оздоровчих кисломолочних сиркових виробів для оздоровчого харчування збагачених каротиноїдними рослинними добавками-наповнювачамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.
2012Кріогенне шокове заморожування журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2012Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2012Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.
2012Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасановПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В.
2012Використання олійної сировини в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.
2012Маффіни підвищеної біологічної цінностіШелудько, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98