Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Нові види натурального морозива для оздоровчого харчування з використанням міксів наноструктурованих плодово-овочевих наповнювачів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П. |
2012 | Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2012 | Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Максимова, Н. П. |
2012 | Нанотехнології плодово-ягідних соків з високим вмістом бар з використанням як інновації заморожених наноструктурованих пюре – міксів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2012 | Нанотехнології добавок-наповнювачів із хлорофілвмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу | Погарська, В. В.; Коробець, Н. В. |
2012 | Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |
2012 | Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М. |
2012 | Інновації в технології зберігання та переробки плодоовочевої сировини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М. |
2012 | Інноваційні технології дрібнодисперсних каротиноїдних добавок | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю. |
2012 | Вивчення якості грибів шампіньйонів при низькотемпературному подрібненні | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С. |
2012 | Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2012 | Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П. |
2012 | Нове покоління оздоровчих кисломолочних сиркових виробів для оздоровчого харчування збагачених каротиноїдними рослинними добавками-наповнювачами | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О. |
2012 | Кріогенне шокове заморожування журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2012 | Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В. |
2012 | Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасанов | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В. |
2012 | Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів | Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2012 | Маффіни підвищеної біологічної цінності | Шелудько, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98