Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51595
Title: | Исследование влияния процесса бланширования на качество хрустящего картофеля |
Authors: | Прохорцова, Т. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Прохорцова Т. В. Исследование влияния процесса бланширования на качество хрустящего картофеля. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 75-76. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51595 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_75-76.pdf | 260.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.