Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 98 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3Журавльов, С. В.; Дроменко, О. Б.
2012Дослідження технології термостабільних твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2012Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбузаМороз, О. В.; Процик, В. О.
2012Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарстваМороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.
2012Визначення впливу пар на стабілізацію суспензійКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2012Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2012Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2012Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктівЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2012Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структуроюЧорна, Н. В.; Андрєєва, С. С.
2012Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.
2012Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2012Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних системПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2012Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошнаРогова, А. Л.; Положишникова, Л. О.
2012Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживанняКалакура, М. М.; Ніколіна, В. В.
2012Дослідження можливості застосування соєвих компонентів у виробництві м’якого морозиваМаляренко, Т. В.
2012Удосконалення асортименту начинок для борошняних кулінарних та кондитерських виробівКалакура, М. М.; Щирська, О. В.
2012Проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначенняГригоренко, О. М.
2012Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 98 of 98