Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 98 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3 | Журавльов, С. В.; Дроменко, О. Б. |
2012 | Дослідження технології термостабільних твердих емульсій | Нечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбуза | Мороз, О. В.; Процик, В. О. |
2012 | Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства | Мороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Визначення впливу пар на стабілізацію суспензій | Котляр, О. В.; Горальчук, А. Б. |
2012 | Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б. |
2012 | Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2012 | Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |
2012 | Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою | Чорна, Н. В.; Андрєєва, С. С. |
2012 | Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатів | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О. |
2012 | Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В. |
2012 | Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна | Рогова, А. Л.; Положишникова, Л. О. |
2012 | Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання | Калакура, М. М.; Ніколіна, В. В. |
2012 | Дослідження можливості застосування соєвих компонентів у виробництві м’якого морозива | Маляренко, Т. В. |
2012 | Удосконалення асортименту начинок для борошняних кулінарних та кондитерських виробів | Калакура, М. М.; Щирська, О. В. |
2012 | Проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначення | Григоренко, О. М. |
2012 | Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначення | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 98 of 98