Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59616
Title: Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів
Authors: Большакова, В. А.
Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В. А., Гринченко Н. Г. Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 228-229.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59616
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-229.pdf106.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.