Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57997
Title: Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі.
Authors: Полстяна, Н. В.
Кононенко, Т. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 60-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57997
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_62merged.pdf983.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.