Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолстяна, Н. В.-
dc.contributor.authorКононенко, Т. П.-
dc.date.accessioned2024-10-10T11:18:22Z-
dc.date.available2024-10-10T11:18:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПолстяна Н. В., Кононенко Т. П. Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 60-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57997-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСвітові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_62merged.pdf983.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.