Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57997
Title: | Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. |
Authors: | Полстяна, Н. В. Кононенко, Т. П. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 60-62. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57997 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_62merged.pdf | 983.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.