Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5783
Название: | Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами |
Авторы: | Черно, Н. К. Озоліна, С. О. Капустян, А. І. |
Ключевые слова: | хітозан;ІПЕК;поліаніонні полісахариди;біополімери |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 65-71. |
Краткий осмотр (реферат): | Показано, що поєднання хітозану з природними поліаніонними
полісахаридами супроводжується утворенням ІПЕК. Доведено, що в
формуванні комплексів провідна роль належить електростатичній взаємодії
між біополімерами. Shown that the combination of chitosan with natural polyanionic polysaccharides is accompanied by IPEC. Proved that the formation of complexes leading role belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_13.pdf | 204.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.