Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5783
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черно, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Озоліна, С. О. | - |
dc.contributor.author | Капустян, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T16:34:59Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T16:34:59Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 65-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783 | - |
dc.description.abstract | Показано, що поєднання хітозану з природними поліаніонними полісахаридами супроводжується утворенням ІПЕК. Доведено, що в формуванні комплексів провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами. | uk_UA |
dc.description.abstract | Shown that the combination of chitosan with natural polyanionic polysaccharides is accompanied by IPEC. Proved that the formation of complexes leading role belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | ІПЕК | uk_UA |
dc.subject | поліаніонні полісахариди | uk_UA |
dc.subject | біополімери | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_13.pdf | 204.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.