Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57710
Название: Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення
Авторы: Прісс, О. П.
Євлаш, В. В.
Товма, Л. Ф.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Прісс О. П., Євлаш В. В., Товма Л. Ф. Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 74-76
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57710
Располагается в коллекциях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf-15-16-05-24-mater-75-77.pdf156.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.