Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57710
Title: Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення
Authors: Прісс, О. П.
Євлаш, В. В.
Товма, Л. Ф.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Прісс О. П., Євлаш В. В., Товма Л. Ф. Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 74-76
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57710
Appears in Collections:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf-15-16-05-24-mater-75-77.pdf156.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.