Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57710
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПрісс, О. П.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.date.accessioned2024-10-01T08:07:42Z-
dc.date.available2024-10-01T08:07:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрісс О. П., Євлаш В. В., Товма Л. Ф. Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 74-76uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57710-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСкорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновленняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf-15-16-05-24-mater-75-77.pdf156.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.