Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Назва: Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів
Автори: Мороз, Д. Д.
Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Кривий Ріг: ДонНУЕТ
Бібліографічний опис: Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf790.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.