Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53250
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мороз, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T14:19:26Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T14:19:26Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кривий Ріг: ДонНУЕТ | uk_UA |
dc.title | Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf | 790.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.