Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Название: | Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів |
Авторы: | Мороз, Д. Д. Желєва, Т. С. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Кривий Ріг: ДонНУЕТ |
Библиографическое описание: | Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf | 790.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.