Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Название: Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів
Авторы: Мороз, Д. Д.
Желєва, Т. С.
Дата публикации: 2018
Издательство: Кривий Ріг: ДонНУЕТ
Библиографическое описание: Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf790.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.