Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Название: Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас
Авторы: Желєва, Т. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Київ: НУХТ
Библиографическое описание: Желєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_Inprodmash_23-92-93.pdf994.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.