Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2024-05-20T13:54:30Z-
dc.date.available2024-05-20T13:54:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: НУХТuk_UA
dc.titleВикористання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Inprodmash_23-92-93.pdf994.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.