Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T13:54:30Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T13:54:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: НУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Inprodmash_23-92-93.pdf | 994.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.