Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Title: | Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас |
Authors: | Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київ: НУХТ |
Citation: | Желєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Inprodmash_23-92-93.pdf | 994.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.