Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53246
Название: Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці
Авторы: Желєва, Т. С.
Дата публикации: 2022
Издательство: Київ: НУХТ
Библиографическое описание: Желєва Т. С. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції (18 жовтня 2022 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2022. С. 154-155
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S_innovatsiyni tekhnol_22-154-155.pdf965.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.