Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Title: | Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці |
Authors: | Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Київ: НУХТ |
Citation: | Желєва Т. С. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції (18 жовтня 2022 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2022. С. 154-155 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_innovatsiyni tekhnol_22-154-155.pdf | 965.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.