Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2024-05-20T13:49:55Z-
dc.date.available2024-05-20T13:49:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції (18 жовтня 2022 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2022. С. 154-155uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: НУХТuk_UA
dc.titleВизначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_innovatsiyni tekhnol_22-154-155.pdf965.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.