Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T13:49:55Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T13:49:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції (18 жовтня 2022 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2022. С. 154-155 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: НУХТ | uk_UA |
dc.title | Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_innovatsiyni tekhnol_22-154-155.pdf | 965.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.