Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244
Назва: | Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів |
Автори: | Розуменко, Анастасія Романівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Australia |
Бібліографічний опис: | Розуменко А. Р., Желєва Т. С. Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів. Modern aspects of science and practice: аbstracts of XI International Scientific and Practical Conference, November 30 – December 03, 2021, Melbourne, Australia, 2021. С. 570-572 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Avstraliya_21-571-573.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.