Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244
Title: Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів
Authors: Розуменко, Анастасія Романівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2021
Publisher: Australia
Citation: Розуменко А. Р., Желєва Т. С. Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів. Modern aspects of science and practice: аbstracts of XI International Scientific and Practical Conference, November 30 – December 03, 2021, Melbourne, Australia, 2021. С. 570-572
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Avstraliya_21-571-573.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.