Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244
Title: | Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів |
Authors: | Розуменко, Анастасія Романівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Australia |
Citation: | Розуменко А. Р., Желєва Т. С. Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів. Modern aspects of science and practice: аbstracts of XI International Scientific and Practical Conference, November 30 – December 03, 2021, Melbourne, Australia, 2021. С. 570-572 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Avstraliya_21-571-573.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.