Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239
Назва: Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Большакова В. А., Янчева М. О., Желєва Т. С. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник. Харків: ДБТУ, 2021. 97 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Ozdorovchi_21.pdf15.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.