Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-20T12:46:12Z-
dc.date.available2024-05-20T12:46:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Янчева М. О., Желєва Т. С. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник. Харків: ДБТУ, 2021. 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Ozdorovchi_21.pdf15.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.