Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T12:46:12Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T12:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Большакова В. А., Янчева М. О., Желєва Т. С. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник. Харків: ДБТУ, 2021. 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Ozdorovchi_21.pdf | 15.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.