Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5162
Назва: | Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока |
Автори: | Рижкова, Т. М. Бондаренко, Т. А. |
Ключові слова: | морозиво;козине молоко;порівняльна характеристика;коров’яче молоко |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 514-518. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено порівняльну характеристику аміно- та жирнокислотного
складу морозива з козиного та коров’ячого молока. Установлено, що морозиво
з козиного молока за біологічною цінністю не поступається морозиву з
коров’ячого молока, а за деякими показниками навіть перевершує його. In the article presented comparative description of amino- and fat acid composition of the ice-cream made from goat's and cow milk. It is set that an ice cream from goat's milk on a biological value does not yield to the ice-cream from cow milk, and on some indexes even excels him. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5162 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_82.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.