Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5162
Назва: Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока
Автори: Рижкова, Т. М.
Бондаренко, Т. А.
Ключові слова: морозиво;козине молоко;порівняльна характеристика;коров’яче молоко
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 514-518.
Короткий огляд (реферат): Наведено порівняльну характеристику аміно- та жирнокислотного складу морозива з козиного та коров’ячого молока. Установлено, що морозиво з козиного молока за біологічною цінністю не поступається морозиву з коров’ячого молока, а за деякими показниками навіть перевершує його.
In the article presented comparative description of amino- and fat acid composition of the ice-cream made from goat's and cow milk. It is set that an ice cream from goat's milk on a biological value does not yield to the ice-cream from cow milk, and on some indexes even excels him.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5162
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_82.pdf174.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.