Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5159
Назва: Дослідження якості цитрусових плодів
Автори: Сєногонова, Л. І.
Ключові слова: мандарини;торговельні мережі Луганська;дослідження якості
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сєногонова Л. І. Дослідження якості цитрусових плодів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 502-508.
Короткий огляд (реферат): Досліджено відмінні особливості, хімічний склад і якість різновидів мандаринів, що реалізуються в луганській торговельній мережі.
Distinctive features, chemical composition and quality of varieties of mandarines which will realize in the Lugansk point-of-sale network, are investigational.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5159
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_80.pdf196.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.