Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСєногонова, Л. І.-
dc.date.accessioned2022-08-18T16:02:58Z-
dc.date.available2022-08-18T16:02:58Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСєногонова Л. І. Дослідження якості цитрусових плодів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 502-508.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5159-
dc.description.abstractДосліджено відмінні особливості, хімічний склад і якість різновидів мандаринів, що реалізуються в луганській торговельній мережі.uk_UA
dc.description.abstractDistinctive features, chemical composition and quality of varieties of mandarines which will realize in the Lugansk point-of-sale network, are investigational.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмандариниuk_UA
dc.subjectторговельні мережі Луганськаuk_UA
dc.subjectдослідження якостіuk_UA
dc.titleДослідження якості цитрусових плодівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_80.pdf196.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.